Després de quatre mesos immers entre la zona de play-out i la de descens, el Peralada-Girona B es va col·locar, el diumenge passat, dia de Reis, en zona de permanència. L'estrena del 2019 va ser immillorables pels nois de Narcís Pèlach Chicho, que van rubricar l'aixecada de cap que havien tingut a finals del 2018 amb un triomf a casa, contra l'Ejea (2-1). Els de l'Alt Empordà, que tenien l'absència per sanció de Kevin Soni i de Valery i Paik, en dinàmica del primer equip del Girona, van acabar remuntant contra el conjunt aragonès, que es va avançar en el minut 40. A la represa el Peralada-Girona B es va acabar beneficiant de l'expulsió del visitant Andriu en el minut 76 i només va tardar tres minuts en aprofitar-ho: en el 79 amb un xut de Pau Miguélez que va entrar després de tocar al travesser i en el 83 Andzouana en una jugada de rebots.

Aquest triomf puja el Peralada en 13a posició de Segona B -després de sumar 11 dels últims 21 punts- i ara passa a tenir un punt de coixí respecte al descens. Tot i la victòria, i després que el Girona li vagi estirant jugadors a cada partit, Chicho subratlla que durant el mercat d'hivern «segur que fitxarem, com a mínim tres jugadors, a dalt hem de buscar reforços».