El Reial Madrid ja té un peu i mig als quarts de final de Copa després de golejar un bon Leganés, que va oferir una bona imatge fins que Gil Manzano va xiular un penal abans del descans. L'1-0, obra de Sergio Ramos, va ser una llosa massa pesada per als de Mauricio Pellegrino, que van veure com al segon se'ls complicaven les coses amb els gols de Lucas Vázquez i Vinicius. Tot plegat, en una nit en què Brahim Díaz va disputar els seus primers minuts amb la samarreta blanca.

Amb Isco suplent fins i tot a la Copa, els de Solari no van oferir gaire bona imatge al primer acte. Braithwaite era un corcó i l'empat monopolitzava el marcador. Fins que l'àrbitre va decidir que una acció entre Ordiozola i el gironí Gumbau era suficient per assenyalar penal. Amb el vent a favor, després del descans el Reial Madrid va millorar i va ampliar l'avantatge, deixant un 3-0 que sembla ben difícil de remuntar.