Sembla que el canvi d'any no ha comportat un canvi en la dinàmica de l'Olot, i així ho van demostrar encadenant la desena jornada sense perdre enduent-se un punt de la Nova Creu Alta.

El Sabadell, un dels equips destinats a aspirar a les primeres places de la categoria, a part de ser un rival directe de l'Olot, va acabar l'any amb dues derrotes, i estava decidit a capgirar la dinàmica. Ja abans de l'enfrontament tots aquests factors afegien encara més importància als punts que s'anaven a disputar.

Raúl Garrido, que es trobava a la graderia a causa d'una sanció, va veure com el seu conjunt es veia superat en els primers minuts per un Sabadell amb la clara convicció de voler tenir la pilota, i van ser els grans protagonistes de la primera meitat. La única resposta que van ser capaços de donar els visitants va ser amb un xut de Jordi Xumetra, que va aturar Roberto sense massa complicacions.

Tot i el clar domini que presentava, els vallesans no van ser capaços de crear massa perill, a destacar un gran intent de vaselina d'Antonio en el minut 10, que es va estavellar en el travesser.

Els garrotxins van despertar i es van recol·locar al darrere, cada cop més deixant de concedir els espais que en l'inici del partit el Sabadell anava trobant. No obstant, la gran quantitat de serveis de cantonada (sis en els primers 45 minuts) i de xuts realitzats contra la porteria de Ginard senyalitzaven la bona pressió que exercien els arlequinats, que no van afluixar en tota la primera part.

El descans va suposar un punt d'inflexió, ja que des de l'inici de la represa es va veure un Olot amb ganes de combinar i sortir a l'ofensiva. Una impressionant galopada d'Alan Baró, que de nou tornava a firmar un excel·lent partit, va acabar d'alertar als locals. La creu del partit la va protagonitzar la desafortunada lesió d'Aleix Coch, després d'un xoc amb un company.

Amb la substitució d'Aleix i l'entrada de Valentín en el minut 55, els locals van plantejar un canvi de sistema, provant de sorprendre un Olot més ficat en el partit a mida que aquest avançava.

Els canvis d'ambdós equips van aportar un gran dinamisme en el joc, que va embogir en els trams finals gràcies als sis minuts que l'àrbitre va afegir.

Un seguit d'anades i venides, que van fer patir als homes de Garrido fins a l'últim minut, van posar punt final a un matx on sense crear massa perill en cap de les porteries, un empat va ser la més justa recompensa pels dos contrincants, que segueixen a un punt. Un Olot que, amb 27 punts firma una primera volta per emmarcar, setè, a només cinc punts del play-off. I a somiar.