El Peralada-Girona B ha empatat (1-1), aquest dimecres a la tarda, a casa davant el València-Mestalla en un partit que tenia pendent i que s'havia ajornat per l'aiguat del novembre. Amb aquest punt, els nois de Chicho han desaprofitat una gran ocasió per sortir de la zona de descens a Tercera Divisió i continuen en 18è lloc, amb els mateixos punts que els valencians.

Els altempordanesos han merescut el triomf, però quasi marxen del camp amb les mans buides, ja que perdien 0-1 fins al minut 73 per un gol de Miguel Merentiel (17'). El xut potent del jugador del València no l'ha pogut aturar Jose Suárez, que tornava sota els pals i que ha vist com la pilota se li colava per sota el cos.

Abans del descans, Kevin Soni, que reapareixia després d'un partit sancionat, Mario Rodríguez i Pau Miguélez han estat a punt d'empatar. A la represa, i després que Suárez es refés de la jugada amb una gran aturada que hauria suposat el 0-2, ha arribat el premi de l'empat, després que el capità, Èric Montes, aprofités un rebuig a dins de l'àrea (74'). Aquest gol ha rellançat el Peralada-Girona B que ha tingut dues accions de Giorgi i d'Anzouana, el travesser, per quedar-se amb la victòria, però s'ha hagut de conformar amb un punt.

No obstant això, els de l'Alt Empordà s'han col·locat a només un punt de la zona de permanència i aquest dissabte (18 h) tancaran el 2018 al camp de l'Alcoià, que té quatre punts més.