Ben Yedder va salvar un punt pel Sevilla amb una diana al minut 91, després que Vesga avancés al Leganés als 5 minuts. Els de Machín, que van fer un partit gris, van haver de jugar tota la segona part amb 10 homes després de l'expulsió de Franco Vázquez durant el descans per protestar al col·legiat. Els andalusos són ara tercers a cinc punts del Barça, el líder.

Un gol de Cristiano Piccini al minut 93 va donar la victòria al València davant l'Osca (2-1), que enfonsa als aragonesos a la cua de la classificació i deixa als valencians a quatre punts de la zona europea.

El Rayo Vallecano va sumar tres punts d'or gràcies al gol de Raúl de Tomás, que desfeia l'empat provisional de Rochina, passat el primer quart d'hora de la segona meitat. Els homes de Míchel, que es van avançar amb un gol en pròpia porteria de Toño, es queden a només tres punts de l'Athletic Club, el primer rival que viu fora de les posicions que porten a Segona.