El Sant Pere Pescador acabarà passant un Nadal més tranquil a Segona Divisió després d’assolir, aquest dissabte, la segona victòria seguida a Pallejà (0-1). Aquest triomf manté les de Joan Pont i Quim Sala antepenúltimes, però s’allunyen dels últims llocs -tot i que enguany no baixa cap equip- i encararan el 2019 amb optimisme i amb opcions de mirar les places de la zona mitjana de reüll.

A terres del Baix Llobregat i en el retorn de Laura Gasull després de dos mesos lesionada, les santperenques han acabat patint massa contra un rival que estava just per sota. El gol de la victòria no ha arribat fins al minut 85 amb el cap de Blanca Cros, després d’una centrada de Cynthia. L’ex de l’Estartit, màxima realitzadora del Sant Pere amb sis dianes, havia perdonat al primer temps, però a la recta final no ha fallat.

Parramon, expulsada el dia que tornava

Parramon, expulsada el dia que tornava«El Pallejà en cap moment ha volgut jugar de tu a tu i s’ha limitat a defensar el 0-0; no han creat ni una sola jugada de perill en tot el partit», comentava Pont. En aquest sentit, el Sant Pere ha patit la duresa del rival, que ha acabat amb nou jugadores en els darrers minuts. En una d’aquestes expulsions també s’hi ha vist involucrada la groc-i-negre Ester Parramon, que ha vist la vermella -al camp del Pallejà tornava després d’un partit sancionada- i es perdrà el primer partit del 2019, el 13 de gener, al camp de l’AEM Lleida, que a l’anada es va imposar 0-1.