Tres mesos després de conviure en zona de descens directe, el Peralada-Girona B n'ha sortit aquest dissabte després de puntuar en el camp de l'Alcoià (0-0). El conjunt que entrena Chicho ha aprofitat les derrotes de l'Ontinyent i del València-Mestalla per respirar i situar-se, tot i encara en perill, en el lloc de promoció per evitar el descens a Tercera Divisió. El Peralada-Girona B, 16è de Segona B, encadena la seva millor ratxa de la temporada, amb vuit punts dels últims divuit possibles, amb dues úniques derrotes contra favorits com Lleida i Hèrcules.

Expulsió de Soni i, per Reis, amb l'Ejea

A El Collao, el duel Alcoià-Peralada ha tingut una clara tònica defensiva, amb Santi Bueno manant a l'eix defensiu dels verd-i-blancs -en aquest partit, de taronja- i fins i tot disposant d'alguna ocasió per desnivellar el 0-0. La nota negativa pels altempordanesos ha estat l'expulsió amb vermella directa en el minut 84 del davanter Kevin Soni, que ja s'havia perdut el partit del dissabte anterior contra el Castellón (2-1) per acumulació d'amonestacions. En aquest enfrontament ha reaparegut Paik al centre del camp, després d'haver estat en dinàmica del primer equip del Girona les últimes setmanes.

Ara, el Peralada-Girona B, que confia en reforçar-se en el mercat d'hivern, tornarà a la competició el diumenge dia 6 de gener, dia de Reis, a casa davant l'Eja (12 hores).