El Peralada visita aquesta tarda el sempre complicat El Collao amb el repte de tancar una «accidentada» primera volta amb una victòria que permeti passar les vacances de Nadal «tranquil». I és que després de passar-se pràcticament tota la primera part de la competició en posicions de descens, un triomf avui contra l'Alcoià donaria moltes opcions als alt-empordanesos de sortir dels llocs calents de la taula. L'equip va viatjar dijous per evitar problemes amb el viatge i amb la incògnita de saber si podrà comptar amb Kévin Soni, Paik i Valery Fernández, convocats ahir amb el Girona i a qui el tècnic Chicho Pèlach confia poder reclutar a temps -com a mínim el davanter camerunès- per al partit d'avui.

El punt contra el València Mestalla de dimecres (1-1) es valora «positivament» al vestidor perquè permet «sumar i fer un 4 de 6 a casa». Ara bé, avui serà una història ben diferent a Alcoi. «L'any passat hi vam guanyar però sabem que serà molt complicat. Serà un examen important per a nosaltres i tenim ganes d'aprovar-lo», assegura un Chicho que no pensa variar ni una coma el seu estil de joc. «Tenim el repte de ser valents amb pilota i demostrar, com fem a tots els camps, que podem deixar la nostra petja al Collao. És una prova per a veure el grau de maduresa del nostre equip».

Chicho té clar que sumar els tres punts avui permetria «respirar mig tranquils amb vista a la segona volta». A més a més, implicaria del tot l'Alcoià en la lluita per la part baixa.