21 de desembre de 2018
21.12.2018
Bàsquet

La «no notícia» de l'arbitratge d'Alcaraz, Lema i Espiau a LEB Or

Paco García, entrenador del Valladolid, l'equip local, considera que si les tres àrbitres «estan allà és perquè han fet mèrits per ser-hi»

21.12.2018 | 10:16
Yasmina Alcaraz, al centre

La castellonina Yasmina Alcaraz ha format part, aquest dimarts, juntament amb la gallega Paula Lema i l'aragonesa Elena Espiau, del primer trio arbitral femení que xiulava un partit masculí de LEB Or. Les tres, amb Alcaraz com a jutge principal, han dirigit el Carramimbre CBC Valladolid davant el Tau Castelló de la jornada 15.

Preguntat per aquest fet històric, l'entrenador del Valladolid, Paco García, ha lamentat que això fos noticiable a la roda de premsa: «Em sembla que no és notícia; el problema del que passa en aquest país és que això és notícia. Si poséssim èmfasi en altres coses, com que pocavergonyes estiguin pel carrer, potser no hauríem d'escoltar altres notícies. No pot ser que sigui notícia que hagin arbitrat tres dones, han xiulat tres àrbitres, he protestat quan ho havia de fer i han fet un bon partit, amb encerts i errors, com tothom. No és una bona notícia que sigui notícia. Si estan allà és perquè han fet mèrits per ser-hi».Compartir a Twitter
Compartir a Facebook