La Jonquera continua a la zona mitjana de Primera Catalana, però veu com el descens està a només tres punts després d’empatar (1-1) el diumenge passat a les Forques contra el Llagostera B. Els visitants, que ja no disposaven del castelloní Josu Currais, que ha fitxat pel Lahti de Finlàndia, es van avançar amb un gol de Cobos en el minut 33. Abans del descans, els nois que entrena Jordi Boix van aconseguir la igualada amb un gol per l’escaire de l’exfiguerenc Ramon Masó, que acabaria sent expulsat i serà baixa per jugar al camp del Manlleu. En canvi, per al duel a terres osonenques la Jonquera recuperarà els castigats Albert Moñino i Marc Bech.

Visita a un Manlleu en hores baixes que té el bascarenc Marçal Sáenz

Visita a un Manlleu en hores baixes que té el bascarenc Marçal SáenzLa Jonquera jugarà l’últim partit de l’any aquest diumenge (16.30 h) al camp d’un Manlleu que no guanya des del 20 d’octubre i que acumula quatre derrotes i tres empats consecutius. Els osonencs tenen a la plantilla el migcampista bascarenc Marçal Sáenz, ex del Figueres, Llagostera i Girona.