La setmana dels tres partits pel Peralada-Girona B s'iniciarà aquest dissabte (16 h/Footters) a casa davant el Castellón amb la missió de començar a escapolir-se de les places de descens a Tercera Divisió. El partit se li presenta com una oportunitat única per començar a deixar l'última posició de Segona Divisió B, que comparteix precisament amb els castellonencs. Els verd-i-blancs, a més, que venen de perdre contra els favorits Lleida i Hèrcules, confien en brindar el primer triomf davant la seva afició, ja que els dos triomfs han estat a camp contrari (Teruel i Badalona).

El rival, com és lògic per la situació que es troba, tampoc està per tirar coets i aquesta setmana ha canviat l'entrenador: Oscar Cano ocupa el lloc de Guti.

Sense Soni i amb el València a l'horitzó

El conjunt que entrena Chicho Pèlach tindrà l'absència per sanció del davanter Kevin Soni, per acumulació de targetes. El jugador camerunès reapareixerà el dimecres que ve dia 19 (16 h) en el partit pendent que té el Peralada-Girona B davant el València-Mestalla, un rival que només té dos punts més. La setmana dels tres partits s'acabarà el dissabte dia 22 al camp de l'Alcoià, un altre conjunt de la zona baixa. Per aquest motiu, els altempordanesos saben que, sumant com a mínim dos triomfs, passaran les festes nadalenques en una situació més tranquil·la.