El Figueres ha tret, aquest diumenge, un punt positiu de la seva visita a Cerdanyola del Vallès (1-1). El conjunt que entrena Joan Esteva s'ha avançat amb un gol en pròpia porteria de Dani Martí després d'una rematada de Carles Tena (12'). L'alegria ha durat poc pels blanc-i-blaus, ja que en el minut 29 Rubén ha afusellat Aroca. Amb l'1-1, abans del descans Èric Vilanova ha demanat el canvi per molèsties físiques. A la represa, la Unió ha tingut accions per desnivellar el marcador de les botes de Ritxi i Pere Espuña, però Aroca també s'ha mostrat vital sota els pals evitant el 2-1 dels vallesans.

Aquest punt manté el Figueres en 13è lloc de Tercera Divisió, a set punts de la promoció d'ascens a Segona B i amb deu de coixí respecte al descens. El proper partit serà el diumenge que ve (12 h) a l'Estadi de Vilatenim davant el Sant Andreu, que té un punt menys, en el que serà el retorn del davanter Sergio Álvarez, absent a Cerdanyola per sanció.