El Figueres ha arribat a mitjan desembre tranquil després d'encadenar dues victòries seguides contra el Santfeliuenc (3-4) i el Vilafranca (2-1) que el deixen en 13è lloc de Tercera Divisió i amb nou punts de coixí respecte al descens. Amb la intenció de seguir escalant i de mirar les places de promoció d'ascens a Segona B de reüll -ara, estan a set punts-, els nois de Joan Esteva confien en allargar la dinàmica aquest diumenge (12 h) al camp del Cerdanyola del Vallès. Els altempordanesos poden enllaçar, per primer cop aquesta temporada, tres victòries seguides -el màxim han estat dues, aquest cop i fa un mes contra la Grama i l'Ascó.

Al davant, els blanc-i-blaus tindran un conjunt vallesà que és 9è, amb dos punts més, i que també encadena dues victòries seguides, contra Europa i Martinenc.

Sense Álvarez i esperant Pons pel gener

Sense Álvarez i esperant Pons pel generPer aquest partit, el Figueres tindrà la baixa del davanter veneçolà Sergio Álvarez, que davant el Vilafranca va rebre la cinquena targeta en deu partits. L'ex de l'Olot i del Farners tornarà el dia 23 a Vilatenim (12 h) davant el Sant Andreu amb l'objectiu de foradar la xarxa per primera vegada. A més d'Álvarez, seguirà sent baixa l'extrem Joan Pons, lesionat del genoll des de la jornada 4 i que podria reaparèixer a finals de gener.