Després de les proves celebrades a Creixell, Portbou, l'Escala i la Jonquera, a l'Alt Empordà encara li queden tres curses per acabar el 2018, als pobles de Cadaqués, Fortià i Navata, aquest dilluns dia 31 de desembre.

Abans d’entaular-se i menjar el raïm, doncs, tres municipis seguiran celebrant a la seva manera el Sant Silvestre. La de Cadaqués, gratuïta, serà la més matinera (11 h) i tindrà una distància de 10 km. Tal com passa a l’Escala, els cadaquesencs també comptaran amb proves infantils (12.30 h) de fins a 800 metres i per a nens i nenes de fins a 13 anys.

A Fortià (16 h) el recorregut serà de 4,5 km i manté el bateig com la cursa més patxanguera de l'Empordà. Aquesta prova es pot fer corrent, caminant i fins i tot amb bici per l’entorn del poble, i també és gratuïta.

L’última de l’any a l’Alt Empordà tornarà a ser a Navata (18 h), amb una cursa i marxa de 2,5 i 5 km. Com en la majoria de les altres curses hi animen a participar-hi caracteritzat de Nadal i els 3 euros de la inscripció es destinaran al Centre de Lleure El Dofí.

Al gener, primeres proves a Llançà (13) i l’Escala i Espolla (27)

La primera cursa de l’any serà a Llançà, el diumenge dia 13 de gener, amb l’organització de la 9a edició de la Mitja Marató de l’Albera (de 10 i 23 km). Pel diumenge 27 n’hi ha dues de programades: a Espolla rebran la 4a Marxa de la Sussissa -aquest cop té lloc a finals de mes, i no a principis- i a l’Escala la 3a Cursa de la Dona, benèfica i només per a corredores.