La Marató de TV3 se celebra aquest cap de setmana amb un grapat d’activitats a l’Alt Empordà, algunes de les quals amb caràcter esportiu.

Activitats nàutiques a Roses

Activitats nàutiques a RosesPer a dissabte dia 15, el Grup Esports Nàutics de Roses organitza les 12 hores de proves nàutiques sense parar. A les 8 hi ha programada la pesca de cefalòpodes, de 8 del matí a 8 del vespre, rem indoor; a les 10.30 h, travessia de natació; d’11 a 12 h, zumba; a les 12 h, vela; a les 15 h, windsurf; de 16 a 17 h, zumba strong i a les 19 h, pasta&party de la mà de Tramonti. El donatiu per prendre-hi part és de 5 euros.

Arts marcials a Figueres

Arts marcials a FigueresD’altra banda, per a diumenge dia 16 s’organitza arts marcials a Figueres i cursa a Llançà. En el poliesportiu figuerenc hi haurà el Festival d’Arts Marcials, una matinal on es podran provar diferents estils de lluita, passant pel judo, taekwondo, kung-fu, jujitsu, defensa personal i hapkido, entre d’altres. L’activitat se celebrarà de 9 a 13 h i el donatiu per prendre-hi part és de 10 euros. El president de la Federació Catalana de Judo, Fermí Parra, hi prendrà part. «És obert a tothom que vulgui passar una matinal original i encara que no tingui cap experiència. Per als petits també hi haurà inflables», diu Lluís Gratacós, responsable del gimnàs Savas.

Cursa a Llançà

Cursa a LlançàMentrestant, el diumenge a partir de les 10 del matí, des de la plaça Major de Llançà, es prepara una cursa per a totes les edats. L’Escoleta de Trail Running del Cap de Creus amb el suport de l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de Llançà organitzen una prova infantil (de 10 a 11.45 h, per a nascuts entre el 2001 i 2017). Aquesta activitat lúdica comptarà amb un circuit totalment urbà que es tancarà amb una cursa familiar no competitiva a partir de les 12 del migdia -el donatiu serà de 5 euros. Us hi podeu inscriure al 972 38 08 55.

Jornada d'handbol a Roses

Jornada d'handbol a RosesEl Club Handbol Empordà, format per equips de l’Esplais de Castelló i el Joventut de Roses, organitza aquest diumenge una jornada d’handbol en el pavelló rosinc. Entre les 9 del matí i les 9 de la nit hi haurà partits d’handbol -els equips han de ser d’entre quatre i sis jugadors- i a les 2 del migdia una fideuada popular per dinar. Els donatius van entre els 5 i els 10 euros i també hi haurà una trobada escolar.

Caminada a Fortià

A Fortià (10.30 h) preparen una Caminada Solidària amb sortida a la plaça Catalunya.