El proper diumenge 16 de desembre l'Handbol Empordà organitzarà un seguit d'activitats per recaptar fons per la Marató de TV3. Durant els darrers mesos s'han fet una sèrie d'activitats de promoció a les Escoles de Roses, Castelló d'Empúries i Palau-saverdera amb l'objectiu d'organitzar una trobada escolar per la Marató de TV3. El proper diumenge, 150 escolars de 3r a 6è de primària jugaran entre ells repartits en 19 equips.

Una fideuà popular per més de 500 persones ajudarà a reposar forces per seguir amb el Torneig 4x4 per recaptar fons per la lluita contra el Càncer, on un altres 25 equips formats per familiars dels jugadors del club, ells mateixos i, sobretot, de diferents entitats culturals i esportives de la Vila de Roses i localitats properes, se sumaran a aquesta causa solidaria.

Des de l'Handbol Empordà volem mostrar el nostre agraïment a totes les persones, associacions, empreses i institucions que han fet possible amb el seu treball i generositat que puguem col·laborar amb la Marató de TV3 i que la quantitat aportada, que sortirà de la totalitat dels beneficis d'aquesta jornada, sigui molt més gran.