Arribar a mitjan desembre a tres punts de les places d'ascens a Segona Catalana no hauria estat ni en els millors imaginaris del Portbou a l'estiu passat. El conjunt que entrena Jose García ha escalat fins a la quarta posició i, precisament, aquest diumenge (11.30 h) davant la seva afició té una ocasió d'única d'atrapar el segon classificat, ja que rebrà la visita del Tor­roella de Montgrí. Un triomf dels fronterers els allargaria el somni de seguir mirant de reüll les places d'ascens, un fet utòpic els darrers anys, quan no aconseguia sortir de Quarta Catalana.

El Portbou està a dalt amb el bloc que ara fa mig any van gua­nyar la partida en el Navata pel títol de campió de Quarta, amb peces amb passat a Tercera Divisió com el tècnic Roger Torquemada i el golejador Toni Ruedas -autor d'un doblet de gols contra l'Agullana, en el duel ajornat (1-2)-, Juanca Rojo o Hamza.

Dels 14 partits, només n'han perdut un, amb desfeta inclosa a Roses (4-0), i no descarten ser el primer equip que derrota el líder, l'Empuriabrava-Castelló, el proper 13 de gener. La bogeria d'algunes victòries -4-3 contra Sant Pere, Esplais, Navata i Begur o 5-4 amb el Cistella- el porten a seguir pensant amb fites suculentes.

L'Empuriabrava-Castelló recupera porter per rebre el Cabanes

Després de complir un partit de sanció, l'Empuriabrava-Castelló ja podrà disposar aquest diumenge de Manel Sánchez. L'absència de l'ex del Sant Miquel -juntament amb la de Vice Turró- havia provocat que el migcampista Pitu Labrador es col·loqués sota els pals contra el Vila-sacra.

Corpas i Moyano, els darrers fitxatges del cuer Cabanes

El Cabanes continua reforçant la plantilla per evitar la cua de la classificació. Els darrers reforços són el lateral Christian Corpas, amb passat a la Jonquera i Agullana i que va debutar contra el Bàscara i Navata, i Javi Moyano, que jugava a un equip de Màlaga.

El Navata manté juvenils a la porteria i Anselmo encara no debuta

La marxa del porter Patet al Caldes de Malavella ha suposat un contratemps del Navata, que s'ha mostrat pacient i en els tres partits següents ha comptat amb jugadors de l'equip juvenil com Iker Contreras i Gabriel Díaz. D'altra banda, el davanter Anselmo Gueye encara no ha debutat.