L'Spar Citylift Girona tenia gairebé l'obligació de guanyar a la pista del cuer, el Baxi Ferrol, si no volia que el Perfumerías s'escapés a dues victòries abans de la visita de les castellanes el pròxim diumenge a Fontajau. I l'equip d'Èric Surís va complir, amb una victòria còmode i oferint moments de molt bon joc.

Ho va tenir complicat l'Uni per poder agafar un avantatge còmode al marcador. Però amb un parcial de 2-9, es va passar del 6-9 al 8-16 a tres minuts i mig pel final del quart. Les de Surís van veure en Hampton la principal encistelladora i també van trobar la referència interior amb Colhado i Reisingerova, que van anotar 11 punts entre les dues perquè al final del període dominessin per 11 punts (14-25).

Les visitants defensaven bé i dominaven el rebot, tant defensiu com ofensiu, i gràcies a això van poder augmentar la diferència que a l'equador del segon quart era de 18 punts (18-36). Les gironines seguien fent mal en el joc interior amb Colhado, però també amb els tirs exteriors de Murphy.

Tot i així, les visitants van tenir alguns lapsus atacant en els següents atacs i van tardar tres minuts a anotar. Però les gallegues també cometien molts errors, i això va fer que la diferència al descans s'incrematés fins els 21 punts (20-41).

L'avantatge va seguir creixent en la segona part, sobretot gràcies a una bona defensa visitant. La còmode diferència va permtre a Surís fer rotacions de cara al partit de dimecres d'Euro Cup, a la pista del Gyor hongarès, i el de diumenge a Fontajau davant el Perfumerías Avenida. Tot i així, les gironines no es van relaxar i van ofrir una gran versió per dominar de 34 punts al final del tercer període (31-65).

Ahir les jugadores van estar tota l'estona dins el partit, i prova d'això ho demostra el contundent resultat final, amb 54 punts (42-96) de diferència, un dels marcadros més amplis que ha aconseguit l'equip al llarg de la seva història a la màxima categoria. La victòria, a més, serveix per classificar-se matemàticament per la Copa que es disputarà a Vitòria el mes de febrer.