10 de desembre de 2018
10.12.2018
Futbol

Empuriabrava, Valveralla, Vilajuïga i Misterio, quatre veterans amb molta corda

Els quatre equips altempordanesos comparteixen la segona lliga d'empreses, que cada cop té més color local

10.12.2018 | 18:21
El Valveralla d'Albert Gatius

La vida futbolística no s'acaba a Tercera i a Quarta Catalana i amb la intenció de seguir jugant futbol hi ha l'opció d'apuntar-se a patxangues o la de seguir, amb major o menor mesura, la competitivitat a la lliga de veterans. Coneguda com a futbol d'empreses, l'Alt Empordà cada cop hi té més representants i enguany està tocant el seu sostre. Fins a quatre equips estan apuntats a la segona categoria: Empuriabrava, que s'hi ha apuntat enguany, Valveralla de Ventalló, Misterio de Vilabertran i Atlético Vilajuïga.

Els de l'Aeròdrom són entrenats per Matías Rebecchi –exVilajuïga i Empuriabrava amateur– i estan lluitant per les posicions capdavanteres amb un grup que compta amb cares conegudes com el porter Jose Bazán, el defensa Diego Toyos –al Roses fins fa mig any–, Esteban Bais i Etic Catovic.

Qui també està pugnant per objectius suculents, l'ascens a una primera categoria amb cap representant local, és el Valveralla. Els d'Albert Gatius són, dels quatre representants altempordanesos, qui més bé coneixen aquesta lliga –van fer un impàs a Quarta entre el 2011 i 2013– hi disposa d'exregionals com el porter Josep Pagès Piru, Koke Robles, Sau Vasaris o Miquel Hugas.

Els vilajuïguencs renoven el capità

Sense opcions d'ascens, però amb l'objectiu de treure el cap a la zona mitjana, hi ha el Misterio de Vilabertran d'Alejandro Soria –alhora president i jugador–, que ha mantingut el futbol en el poble després de la retirada de l'Agrupació Esportiva, a Tercera. Els vilabertranencs compten amb el pitxitxi del grup, Kilou Mouslim (15). Unes aspiracions similars té l'Atlético de Vilajuïga, entrenat per Richer Costa i que ha renovat el golejador i alhora capità Luis Miguel Gómez Gaucho.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook