El Sant Pere Pescador ha brindat, aquest diumenge al migdia, la primera victòria a l'afició a Segona Divisió després de superar sense problemes el cuer, el Mallorca Toppfotball (4-0), amb un trio de gols inclòs de Blanca Cros. Les noies que entrena Joan Pont i Quim Sala han trencat, a més, una negativa ratxa de set derrotes seguides que l'havien enviat a l'antepenúltim lloc. Per aquest motiu, la visita del darrer classificat es presentava com una ocasió d'or per començar a remuntar i les altempordaneses no han fallat. La golejada hauria pogut ser d'escàndol si no fos per l'actuació de la portera balear Catalina.

El Sant Pere Pescador ha marcat el territori només començar i Blanca Cros ha col·locat l'1-0 (5') amb un xut des de dins de l'àrea. Durant el primer temps, les locals han perdonat la sentència amb accions de l'ex de l'Estartit i de Paula Denis. Aquest fet, però, no les ha desanimat i ni el Mallorca Toppfotball, un equip amb toc noruec, ho ha aprofitat. A la segona part la tònica ha seguit igual, amb un Sant Pere dominador i creant perill constant a l'àrea rival.

Blanca Cros ha culminat el seu hat-trick particular (51' i 90') -ja porta cinc gols aquesta temporada i encapçala el pitxitxi de l'equip- i a la festa s'hi ha afegit Asia Garcia, màxima realitzadora del filial que ha debutat a casa i només ha necessitat dos minuts (80') per estrenar-se amb una acció d'insistència.

El Sant Pere descansarà el cap de setmana que ve i reprendrà la lliga el dia 22 a Pallejà, en el retorn de la sancionada Ester Parramon i d'altres peces com Trini i Ana Ríos, que s'han perdut el duel contra les balears.

SANT PERE PESCADOR: Marina Barneda, Laia Arias (Taïs, 61'), Jeni Ballesta, Laura Rey, Cynthia Blanco, Andrea Mateos, Marina Poyato (Asia Garcia, 78'), Sílvia Masferrer, Blanca Cros, Paula Denis i Alba González (Berta Mateos, 70').

GOLS: 1-0, Blanca (5'); 2-0, Blanca (51'); 3-0, Asia (80'); 4-0, Blanca (90').

ÀRBITRE: Guàrdia Ferrer.