River Plate s'ha proclamat campió de la Copa Libertadores per quarta vegada en la seva història després de remuntar aquest diumenge davant el Boca Juniors (3-1) la final disputada a l'Estadi Santiago Bernabéu de Madrid.

La 'interminable' final sud-americana entre els dos clubs més importants del futbol argentí ha caigut del cantó del River, tot i que van començar perdent gràcies a un gol de Daría Benedetto a prop del descans.

Lucas Pratto ha marcat l'empat en la segona part i el partit ha arribat a la pròrroga, on un gran xut del colombià Juan Fernando Quintero, quan Boca ja jugava amb deu per l'expulsió de Wilson Barrios, li ha donat el títol a River.

En la darrera jugada del xoc, Gonzalo Martínez ha sentenciat sense porter perquè el seu rival havia pujat a l'atac.