El Reial Madrid, amb un solitari gol del gal·lès Gareth Bale, es va endur la victòria de la seva primera visita a l'Alcoraz (0-1), en un duel en què els de Santiago Solari van acabar defensant tancats en la seva àrea davant un rival aguerrit, encara que van aconseguir aguantar per retornar a llocs de la Lliga de Campions.

La relaxació del tram final va estar a punt de passar factura al conjunt blanc, que va passar els últims minuts traient trets i serveis de cantonada dels de Francesc. Tot i així, va valer el gol del gal·lès al minut 8, de manera que els madridistes sumen 26 punts, que els permeten ser quarts i tornar a trepitjar posicions «Champions». El quadre d'Osca, malgrat la seva valentia, seguirà una setmana més com a cuer amb només set punts.

Gareth Bale va fer l'únic gol del partit i va tornar a marcar a LaLiga més de tres mesos després -des de l'1 de setembre davant el Leganés-; després d'un jugada iniciada per Marco Llorente, Odriozola va centrar i el gal·lès, de volea, va rematar al fons de la porteria de l'Osca.