L'Espanyol es va classificar per a vuitens de final de la Copa del Rei al RCDE Stadium en derrotar el Cadis amb patiment (1-0) amb un gol d'Hernán Pérez al minut 76. El conjunt de Segona va vèncer 2-1 en el partit d'anada, però va ser incapaç de marcar un gol que els hagués donat el bitllet a la següent ronda. Els locals, després de marcar, van seguir atacant i podrien haver ampliat el marcador. De tota manera, els grocs van estar a punt de donar la sorpresa al final, amb un gol anul·lat d'Álex Fernández per fora de joc.

L'Espanyol va començar manant amb dues ocasions de Darder i Baptistao en els primers sis minuts, però la seva profunditat es va anar esgotant a mesura que avançava el cronòmetre. Els de Rubi mai van renunciar a marcar i van estar molt a prop de fer-ho al minut 40.

A la represa, el Cadis va estar molt a prop d'avançar-se amb una rematada de cap de Carrillo que va atrapar Roberto. Baptistao va tenir diverses rèpliques i Rubi va donar entrada a Borja Iglesias perquè els minuts passaven i el marcador seguia igual que a l'inici. Finalment, Hernán Pérez va aprofitar una bona passada de Pedrosa per decidir l'eliminatòria. Paral·lelament, el València, el Leganés i el Getafe també seran a la ronda de vuitens.