El Figueres és 13è de Tercera Divisió i aquest dimecres dia 5 (20.30 h) té una gran ocasió per començar a mirar les places de promoció d'ascens a Segona B de reüll. El conjunt de Joan Esteva rep a Vilatenim el Vilafranca, quart classificat, que marca la promoció i es troba a vuit punts. Un triomf altempordanès els situaria a cinc del play-off de manera provisional, a l'espera del què fessin després equips com l'Horta, el Terrassa o l'Europa. El duel Figueres-Vilafranca és l'únic de la jornada 19 que s'ha avançat pel Pont de la Puríssima i la resta es jugaran el diumenge.

Baixa sensible de Ferrón

El Vilafranca ha anat clarament de menys a més aquesta temporada i les quatre victòries consecutives que encadena en aquests moments l'han portat a entrar en zona de play-off. La Unió, per la seva part, es va retrobar amb la victòria el dissabte passat al camp del Santfeliuenc (3-4) en un final agònic, on va acabar amb deu jugadors per l'expulsió del davanter Xavi Ferrón, autor de tres gols enguany i que serà baixa aquest dimecres per sanció.

Aquest dijous, en el centenari del Vilafant

Tot i descansar pel Pont, quasi 12 hores després d'acabar el partit el Figueres té un amistós, aquest dijous dia 6 (12 h) al camp del Vilafant, dins dels actes de celebració del centenari del club vilafantenc. Tot apunta que els jugadors menys habituals i del juvenil podrien tenir els seus minuts contra un rival que és penúltim de Quarta Catalana.

Murillo rescindeix el contracte després de passar a l'ostracisme

La relació entre el Figueres i Ivan Murillo feia dies que estava acabada, just quan el club va incorporar més peces ofensives, Sergio Álvarez i Xavi Ferrón, a l'octubre. L'extrem de Badajoz, de 22 anys, havia arribat aquest estiu procedent del Manchego, de Ciudad Real, per ser un dels jugadors importants, però el rendiment no va ser l'esperat. L'ex del Palencia, Badajoz i futbol base del Rayo Vallecano va jugar vuit dels nou primers partits de lliga -cinc com a titular-, sense marcar cap gol.

En els últims dos mesos, ja no anava ni convocat i el divendres passat el Figueres va fer oficial que Murillo es desvinculava de l'entitat «per motius personals i esportius».