Un total de 150 persones es van congregar en la ‘Diada del Pàdel de Girona’, el dissabte passat, en una cita de rècord i que va aplegar a una gran representació del pàdel gironí al restaurant el Pa Volador de Vilatenim. Durant la vetllada es van fer entrega dels trofeus de la Lliga Catalana i també dels guardons als campions i finalistes del Màster celebrat al Pàdel Indoor Figueres. L’acte va servir també per realitzar un homenatge al jugador Gerard Company, campió enguany del Campionat de Catalunya Absolut de Pàdel 2018 Open Plasticband, i a la jove promesa del pàdel gironí, Jana Montes, flamant campiona d’Espanya en categoria benjamí.

Els campions del Màster de Segona categoria van ser la parella Serra-Maluquer que van guanyar als sotscampions Pou-Oliver per un resultat de 4/6, 6/4 i 6/3. En categoria femenina de Primera, les campiones absolutes van ser Berdala-Guitart que van imposar-se a les finalistes Tudela-Morán per 6/3 i 6/2. Finalment els campions de Primera del Màster van ser Díaz-Maniucov després de resoldre al seu favor la final davant de Masó-Sala per 6/3 i 6/4.

Prèvi a la celebració del sopar de la ‘Diada del Pàdel de Girona’ es va portar a terme la reunió anual de clubs amb el president de la FCP, Pere Hernàndez; el delegat FCP a Girona, Raimón Nadal; el director esportiu de la FCP, Albert Nogueras; la responsable de menors i docència de la FCP, Meritxell Ibañez i el màxim responsable de la Lliga Catalana, Mateo Pérez. Com cada any es van poder desenvolupar els temes federatius corresponents amb els clubs assistents.

La Federació Catalana de Pàdel vol agrair a tots els seus patrocinadors i també especialment per la ocasió als col·laboradors gironins de la diada. També vol extendre aquest agraïment al Pàdel Indoor Figueres per la seva gran col.laboració durant la celebració del Màster.