El Citylift GEiEG Uni continua a la part alta de Copa Catalunya, tercer a dues victòries del líder (Almeda), després de derrotar ahir el Gramenet en un partit que no es va decidir fins a la pròrroga (58-50). Vanessa González va ser la màxima anotadora de les gironines, 19 punts, en un partit amb moltes alternatives que les locals van començar guanyant en el primer quart amb avantatges de fins a dotze punts (13-4, al final dels primers 10 minuts).

Al descans, l'equip de Joan Pau Torralba encara dominava per 9 punts en el marcador, però el Gramenet va anar retallant distàncies (les locals només van fer 4 punts en el tercer quart) fins arribar al 46-46 del final del partit. La pròrroga, però, va ser clarament dominada pel Citylift GEiEG Uni (58-50), que va sumar la seva desena victòria a la lliga de Copa Catalunya.