El Peralada-Girona B no ha pogut sorprendre, aquest diumenge, el líder de Segona B, el Lleida (1-2), i segueix a la cua del grup i sense conèixer la victòria a casa aquesta temporada. El conjunt que entrena Chicho, amb baixes com les de Valery Fernández (debutant amb el Girona, a Primera, contra l'Atlètic de Madrid), Èric Montes (sanció, complint el segon i últim partit) i Santi Bueno i Paik (lesió) han plantat cara als lleidatans, però no han pogut ni sumar un punt.

Els del Segrià s'han avançat en el minut 12 de la mà de Juanto i després d'un fluix primer temps el Peralada-Girona B, que ha jugat d'inici amb els juvenils Jofre Cherta i Àlex Pachón, ha reaccionat a la represa. Un penal transformat per Pau Miguélez (51'), màxim realitzador de l'equip amb cinc gols, anivellava el marcador i animava els altempordanesos.

No obstant això, el Lleida s'ha tornat a posar per davant en el marcador just després amb una acció resolta pel pitxitxi Pedro Martin. Un travesser de Jordan i un xut d'Andzouana han estat a punt de col·locar el 2-2, però al final els visitants s'han emportat els tres punts i mantenen el Peralada-Girona B com a cuer.

La salvació és a quatre punts, tenen un partit pendent contra el València-Mestalla (antepenúltim, el 19 de desembre a les 4 de la tarda, a casa) i el diumenge que ve tindran un altre plat fort perquè visitaran l'Hèrcules, quart classificat que ha perdut el colideratge amb la derrota a Sabadell (2-1).