El Figueres s'ha alliberat aquest dissabte després de vèncer al camp del Santfeliuenc (3-4) en un partit que ha resolt en el minut 94 i quan jugava amb inferioritat numèrica. Els nois de Joan Esteve es desplaçaven al camp d'un rival que estava just per sota a la classificació i amb la victòria a Les Grases el deixen enrere i es col·loquen en 13è lloc de Tercera Divisió i set punts de coixí amb el descens.

El dimecres que ve, dia 5 (20.30 h), en un duel avançat pel Pont de la Puríssima, els figuerencs tindran una ocasió d'or per mirar de reüll les places de promoció d'ascens. El Vilafranca, quart classificat i que marca la promoció, visitarà l'Estadi de Vilatenim a vuit punts de distància.

Contra el Santfeliuenc, la Unió ha capgirat un 1-0, situant un 1-3, però després es va deixar igualar 3-3 a la recta final i quan més magre ho tenia, perquè portava mitja hora amb un home menys per l'expulsió de Xavi Ferrón -serà baixa contra el Vilafranca- el migcampista Èric Torres situava el 3-4 en el temps de descompte després de culminar un contraatac. Abans, el central Albert Canal havia anotat un doblet i ja porta tres gols aquesta temporada.