La Segona Catalana, cinquena categoria del futbol femení, va deixar com a vencedor el dissabte passat el Cabanes en el duel comarcal contra el filial del Sant Pere Pescador (6-0). El partit es va jugar a l’estadi Albert Gurt de Figueres perquè el camp dels cabanencs encara estava moll de l’aiguat del cap de setmana anterior.

El duel va ser clarament dominat a la represa per les noies que entrena Josep Camps, en el debut com a titular de la portera Xènia Cardona, que precisament es trobava contra el seu exequip. L’ex del Vila-sacra Soha Benmousssa va liderar les cabanenques en atac, amb un trio de gols, i la juvenil Alba Góngora va anotar un doblet -Ainhoa va culminar la golejada.

Amb aquest triomf, el Cabanes segueix com a líder ferm de Segona, amb set victòries inicials, i aquest diumenge (12 h) jugarà a Torres de Palau contra el Girona, l’altre equip imbatut del grup, amb qui es jugarà el lideratge.

Cabanes: Xènia, Ari, Laia, Carla, Lydia C., Anna, Mireia, Maria C., Lydia F. i Alba. També van jugar Soha i Ainhoa.

Sant Pere B: Paula P., Cortizo, Marina, Judit V., Amandine, Jihane, Alba, Asia, Cristina, Susi i Paula V. També van jugar Anaïs, Sara i Judith B.

Gols: 1-0, Alba (47’); 2-0, Alba (52’); 3-0, Ainhoa (65’); 4-0, Soha (74’); 6-0, Soha (76’); 6-0, Soha (87’).

Àrbitre: Adairak.

En juvenils, derrota del Cabanes al camp del Girona (2-0)

Abans del duel d’amateurs entre el Cabanes i el Girona, ambdós clubs van viure el miniderbi, el diumenge passat a Torres de Palau. Les juvenils cabanenques van cedir 2-0 al camp del Girona, segueixen penúltimes i aquest dissabte (16 h) rebran la PBB La Roca.