Després d'unes quantes jornades amb males sensacions, baixes i derrotes, el sènior masculí del Vilafant, que juga a Segona Catalana, va tornar a guanyar i va aconseguir la tercera victòria en nou partits. Els de Bru Rovira van recuperar efectius i a la vegada la bona sort que els ha fet falta en alguns moments. Contra el Vic B (78-75) van saber sobreposar-se a una primera meitat favorable als osonencs gràcies a un molt bon tercer quart (29-15). La victòria ha de donar confiança als de taronja per fer un bon paper a la pista líder, aquest diumenge, el Salt B.

També a Vilafant, però en aquest cas en categoria femenina, el sènior de Segona va guanyar a la pista del Quart (42-56) després de fer un partit molt sòlid en què sempre van estar per davant en el marcador. El balanç de les vilafantenques és positiu (6-4) i de mica en mica enfilen llocs a la classificació.

També va guanyar l'Escala masculí, a Tercera Catalana, que contra l'Olot (97-82) no va perdre cap dels períodes i es va imposar amb comoditat. Els escalencs ja han superat a la classificació a l'Adepaf -els dos amb el mateix balanç- pel bàsquet average general. Els figuerencs van tornar a perdre en un altre final a cara o creu, contra el Santjoanenc (58-56), i ja són setens.

A Tercera femenina, l'Escala va perdre la imbatibilitat a la pista del també invicte La Vall d'en Bas, per 72-62. El partit es va decantar a la primera part (41-30), ja que a la segona, les escalenques no van poder donar-li la volta al marcador. En el mateix grup, l'Escolàpies va caure amb el Blanes (43-79) i encara no coneix la victòria aquesta temporada, com tampoc no ho ha fet el Roses femení, a Segona Catalana, en els deu partits que ha disputat. L'última desfeta, a casa, contra el Tona (44-72).

Finalment, a Tercera Territorial masculina, l'Escolàpies es va retrobar amb la victòria a la pista del Santjoanenc B (42-72) de forma clara i està empatat a tres victòries i dues derrotes amb el Grifeu-Llançà, que va punxar per un ajustat 73-72 contra el Vall del Terri. El Castelló per la seva banda no va poder guanyar a casa contra el Fontajau (63-80) i segueix a la part baixa de la taula amb només un triomf.