Amb només una setmana el Verges ha dilapidat el coixí gruixut que tenia al capdavant del grup 29 de Quarta Catalana -amb dues derrotes seguides contra el Caldes de Malavella B i el Medes l’Estartit- i ha permès que Viladamat i Camallera, els dos representants altempordanesos, es motivessin. Per un costat, els nois de Xavi Carmona han aprofitat a la perfecció el sotrac del Verges, es van desfer del Monells, a qui deixen enrere, i ja tenen el líder a només un punt.

Per la seva part, el Camallera s’ha col·locat tercer sense fer soroll, a tres punts de les places d’ascens -i a quatre del Verges- després del doble triomf contra el Bell­caire (1-0), divendres, i la Pera (1-2), diumenge. Els nois de Xicu Ventalló tindran una ocasió d’or aquest diumenge (11.30 h) per seguir mostrant la candidatura per l’ascens ja que rebran el Verges.

El Vilafant, contra la Unió

D’altra banda, en el grup 30 el Vilafant Futbol Club ja té rival per celebrar el partit del seu centenari. Es tracta del primer equip de la Unió Esportiva Figueres, de Tercera Divisió, que jugarà en el camp dels vilafantencs el dijous dia 6 de desembre (12 h). Un cop acabat el partit, l’entitat que presideix Santi Masó té previst organitzar un dinar per commemorar l’efemèride.

En el darrer partit de lliga els vilafantencs van cedir davant el Llers (2-4), que puja al sisè lloc. El grup, però, segueix encapçalat pel Cadaqués, que va tornar a mostrar la seva superioritat el dissabte al camp del Vilajuïga (0-3).

L’Armentera, a la recerca del segon llocL’Armentera va aconseguir, el diumenge passat, la sisena victòria consecutiva en el camp del Siurana (1-3), tot i tenir l’absència del golejador Víctor López. Els nois de Dani Morales ocupen el tercer lloc provisional, juntament amb el Base Roses B, però tenen dos partits pendents, contra Lladó i Vilajuïga (6 i 9 de desembre). El duel contra el líder, el Cadaqués, serà el 12 de gener.