27 de novembre de 2018
27.11.2018
Futbol

La passió per la UE Figueres arriba a El Chiringuito

Un aficionat del club figuerenc mostra la samarreta del centenari i recorda el pas de D'Alessandro al club, en el programa que dirigeix Josep Pedrerol

27.11.2018 | 13:25
Fernández, en el programa de Pedrerol

La Unió Esportiva Figueres ha arribat, aquest dilluns a la nit, al programa de televisió El Chiringuito de Jugones, que s'emet a Mega. En un dels moments del programa, que presenta i dirigeix Josep Pedrerol, el figuerenc Miquel Fernández ha mostrat la samarreta d'aquesta temporada, que coincideix amb el Centenari, i ha recordat el pas de Jorge D'Alessandro a l'entitat altempordanesa. El tècnic argentí és un dels col·laboradors d'El Chiringuito de Jugones i va entrenar el Figueres a la temporada 1991/92, la de la promoció d'ascens fallida a Primera Divisió contra el Cadis. Aquest fet ha despertat l'interès del mateix Pedrerol i de Tomás Roncero, un dels seus col·laboradors.

Fernández ha fet les pràctiques del postgrau de resolució de conflictes públics i mediació comunitària a la Unió Esportiva Figueres, enfocat al comportament dels pares a les grades.
Compartir a Twitter
Compartir a Facebook