L'Olot segueix progressant, ja acumula cinc jornades sense perdre, i cada setmana creix la seva solidesa i posada en escena. Un punt al camp de l'Espanyol B es podria donar per més que bo, però ahir la realitat va ser que els garrotxins van deixar escapar dos punts i es van haver de consolar amb un botí escàs pels mèrits que van presentar. Els de Raúl Garrido van tenir més i millors ocasions que el filial espanyolista, i l'únic que va evitar que s'enduguessin els tres punts va ser la falta d'encert. L'exemple més clar, el penal errat per Marc Mas a deu minuts per al descans després d'una falta a Alan Baró. Edu Frias, el porter de l'Espanyol B, va evitar el gol, i el rebuig, aprofitat per Alfredo, se'n va anar al travesser.

Superat un ensurt inicial després d'una indecisió de Ginard tot just en els primers instants de partit, l'Olot no va trigar a agafar el control del partit. Seriós en defensa, sense deixar sortir amb la pilota el rival, l'equip garrotxí amb prou feines patia al darrere i cada vegada arribava amb més perill a l'àrea local, com en una ocasió d'Alfredo al quart d'hora de joc. El marcador no es movia i l'Olot va augmentar la intensitat en la recta final del primer temps. Així va tenir l'ocasió més clara després d'un penal de Pol a Baró. Edu Frias va aturar el xut de Marc Mas, que, a partir d'aquell moment, toparia sempre amb el porter espanyolista, el millor del seu equip.

El pas pels vestidors va anar bé a l'equip de David Gallego, que va sortir amb una marxa més a la represa. Pedrosa, Campuzano i Moha van inquietar l'àrea de Ginard sense encert, però de seguida l'Olot va tornar a agafar el comandament. Va ser així com va tornar a emergir la figura d'Edu Frias, que després d'aturar el penal a la primera part va evitar dues vegades més el gol de Marc Mas. En la recta final, fos per la por a perdre o perquè els dos equips començaven a estar fosos per la lluita que havien protagonitzat el joc es va fer més travat. La millor ocasió local va ser per a Lluís López ja en l'afegit, amb un remat de cap que va marxar per sobre del travesser. Per a l'Olot, Marc Cosme i una canonada d'Aspar haurien pogut decantar la balança. Però ahir la pilota no volia entrar.