La Jonquera buscarà, aquest diumenge (12 h) a Riudarenes, la seva particular campanada de la temporada, ja que s’enfrontarà al Girona C, un dels màxims favorits a l’ascens. Els gironins van recuperar el colideratge compartit el diumenge passat contra el Can Vidalet (2-4) després d’haver perdut l’últim partit a casa, contra l’Argentona (1-2).

El derbi provincial servirà, a més, de retrobament per a un bon grapat de membres. El Girona C és entrenat per Álex Vizuete, el tècnic que va portar la Jonquera a Tercera Divisió ara fa dos anys i mig, i compta amb els exfronterers Botxi, Aleix Feixas, Sergi Murga i Toni Montero. A l’altre bàndol, jonquerencs com Joan Pujol i Marc Bech es trobaran contra el seu exequip.

El «pitxitxi» Bruno, gol i lesió

El conjunt que entrena Jordi Boix jugarà contra el Girona C animat després d’haver golejat el Rubí (3-0), el diumenge passat a les Forques. Bruno Müller, màxim realitzador de l’equip, va obrir la llauna al minut 2 abans de lesionar-se i Pol Compte va rubricar el triomf amb un doblet (42’ i 64’).