Si la reacció no arriba abans de Nadal la temporada, per al Figueres, podria acabar sent llarga per als seus interessos. La tercera jornada seguida sense guanyar, d’entre els quals la segona desfeta seguida contra l’Hospitalet (0-3), el diumenge passat, deixa el conjunt de Joan Esteva estancat a la 14a posició, ja a nou punts de la promoció d’ascens a Segona Divisió B. Les places de descens estan molt més a prop, a quatre punts.

Els unionistes no van ser capaços de tenir vida en l’enfrontament contra els riberencs. Si bé el càstig va acabar sent massa dur, la realitat és que el partit estava sentenciat en el minut 36 de la primera meitat amb el 0-3 en el marcador.

Els intents de Xavi Ferrón per intentar reactivar l’equip van quedar en no-res i el seu company en atac, el veneçolà Sergio Álvarez, segueix sense estrenar el seu caseller de gols quan ja portava vuit partits a Vilatenim.

Retorn de Tena a Sant Feliu

El Figueres intentarà refer-se de la derrota davant l’Hospitalet aquest dissabte (18 h) al camp del Santfeliuenc. El conjunt del Baix Llobregat porta una dinàmica similar als figuerencs, estan un punt per sota i també fa tres jornades seguides que no coneixen el triomf. Per a aquest partit, Esteva recuperarà un dels puntals al mig del camp, Carles Tena, que es va perdre l’últim duel per sanció.

El Figueres perd l’ofensiu Joan Pons, operat del genoll

La Unió segueix anant coix en atac, com molts equips, però a les pròximes setmanes seguirà sense Joan Pons. L’ex del Peralada, que ja no juga des del setembre, a la jornada 3, va ser operat del genoll la setmana passada i es desconeix quan podrà tornar als terrenys de joc.