La mala dinàmica del Figueres no va canviar ahir a Vilatenim. El conjunt entrenat per Joan Esteva va perdre davant un L'Hospitalet més efectiu i que en les seves dues primeres ocasions de perill va enviar la pilota al fons de la xarxa.

Rebre dos gols en els primers 15 minuts va condicionar el conjunt local. Al minut 3, Salinas va marcar el 0-1 amb una vaselina des de fora de l'àrea. I al quart d'hora de joc, Ripoll, amb un xut des del punt de penal, posava les coses molt coll amunt per als interessos dels blanc-i-blaus.

El marcador en contra no va fer que els figuerencs abaixessin els braços i van intentar aproximar-se a la porteria d'Aliaga, però sense massa perill gràcies a una bona defensa visitant.

Les coses van empitjorar 10 minuts abans del descans, quan Ton va aprofitar una centrada de Vinicius per marcar el 0-3 i pràcticament sentenciar el matx.

En la segona meitat el partit no va tenir un dominador clar, i els locals van intentar retallar distàncies en diverses ocasions, però sense sort. L'Hospitalet no va patir per treure els tres punts de Vilatenim i el Figueres ja fa tres partits que no guanya.