El Base Roses ha baixat a la cua de Segona Catalana després de patir, la setmana passada, una doble derrota contra l’Escala (4-2), el dimecres, i davant el Camprodon (0-3), el diumenge. Contra els escalencs, en el duel comarcal, els dos gols de falta de Bena Zoubai van ser contrarestats per partida doble per Ignasi Massó -màxim golejador escalenc, ja recuperat d’una lesió muscular-, Musa Fatty i Jam Baldeh, de penal.

Els rosincs, entrenats per Joan Fàbrega, tenen la salvació a cinc punts i segueixen movent la plantilla a la recerca de la permanència. La recent marxa del davanter Abraham Huguet en el Marca de l’Ham ha estat substituïda per l’arribada de l’ofensiu Ilyass Ben Abdel (Portbou) i pel defensa Diego Soria (Agullana).

Tres punts de marge per a l’Escala

L’Escala ha vist com el coixí del lideratge es reduïa a tres punts -el Bescanó li ha pres el segon lloc al Guíxols- després de cedir el dissabte al camp d’un Abadessenc que només havia guanyat un partit en dotze jornades. Un gol en el minut 26 de Pol va ser fatídic.

La Marca s’apropa al descens

El Marca de l’Ham ha entrat en un dinàmica perillosa ja que davant el Vilartagues (1-2) va encadenar la sisena jornada seguida sense guanyar i té el descens a només un punt. Lluís Hernández va marcar el gol de l’honor en el tram final quan el marcador ja era de 0-2.