El Peralada-Girona B portava dues setmanes sense jugar després del duel ajornat contra el València-Mestalla per la pluja i aquest diumenge ha aconseguit la segona victòria de la temporada al camp del Badalona (0-1). Un solitari gol de l'ex del Deportivo Iago López en el primer temps, de cap, després d'una centrada de Giorgi, ha estat suficient perquè els nois de Chicho s'emportessin la victòria.

Els peraladencs, que tenien les baixes d'Èric Montes -ha complert el primer dels dos partits de sanció-, Valery, Kevin Soni i Bueno, s'han mostrat ferms i Jose Suárez ha tornat a deixar la porteria a zero després d'uns quants partits davant un Badalona que tenia tres experaladencs com Estellés, Carbó i Boniquet.

Aquest triomf deixa, paradoxalment, el Peralada-Girona B com a cuer provisional pel triomf més ampli del Castellón contra l'Alcoià (3-0). Ara bé, els altempordanesos tenen 13 punts, els mateixos que el València-Mestalla, amb qui s'ha de veure en el duel ajornat -encara sense data- i la permanència és a només dos punts de diferència. La propera jornada els posarà a prova de nou ja que jugaran davant el Lleida, colíder amb l'Hèrcules -el següent rival-, en el Municipal de Peralada, on encara no hi ha guanyat.