La Unió Esportiva Olot té avui (12.00) una bona oportunitat per mantenir-se a la part superior de la taula classificatòria, si aconsegueix sumar 3 punts a la Ciutat Esportiva Dani Jarque davant l'Espanyol B. El filial blanc-i-blau és el desè classificat de la lliga amb 16 punts, un menys que l'Olot, que és vuitè amb 17. «Pensava que a hores d'ara els equips estarien més desenganxats entre sí a la classificació. Tot i així, tard o d'hora es faran grups a la taula i guanyar el partit és important per no estar en el grup de la part baixa», assegura Raúl Garrido.

Els olotins tindran davant l'Espanyol B, l'equip entrenat per David Gallego, qui va dirigir el primer equip en 5 partits la temporada passada després que Quique Sánchez Flores fos destituït. Els de Gallego van tenir un molt bon inici de lliga aconseguint 16 punts en els primers 10 partits, però en aquests moments encadenen tres derrotes consecutives davant Atlètic Balears (2-0), Ontinyent (0-1) i Vila-real B (3-1). «La mala dinàmica els fa encara més perillosos. Tenen molt nivell i molt talent, conec el seu entrenador i sé que enfront de les dificultats s'encoratgen i això fa el partit molt complicat», adverteix el tècnic.

Serà la quarta vegada que l'Olot visita un filial aquesta temporada i els resultats, fins ara, han estat positius. L'equip garrotxí va guanyar 0 a 1 a Montilivi davant el Peralada-Girona B a la segona jornada de lliga, mentre que en l'últim partit com a visitant va sumar tres punts al camp del, llavors líder, Vila-real B (1-2). En la sisena jornada els de Garrido van visitar el Barça B al Mini Estadi i, malgrat que l'equip no va sortir concentrat en els primers 10 minuts i el resultat no va ser positiu (2-1), l'Olot va deixar bones sensacions. «El partit davant del Vila-real B és una bona referència perquè vam visitar el líder i vam guanyar, però són equips diferents i haurem de matisar conceptes. Portem una línia de joc molt bona amb un estil identificable i és la línia a seguir», valora Garrido.

Bones sensacions

Ambdós equips ja saben el que és enfrontar-se entre ells aquesta temporada. Olot i Espanyol B es van veure les cares a la Ciutat Esportiva Dani Jarque aquest estiu en la primera ronda de la Copa Catalunya. El filial blanc-i-blau es va endur la victòria després de guanyar 3 a 1 amb gols de Campuzano, Ángel i Pau. El gol dels garrotxins el va fer Xumetra, que va ser el millor jugador olotí del partit. Per aquest partit, Garrido no té baixes per segona jornada consecutiva i podrà enfrontar el partit davant l'Espanyol B amb tots els jugadors de la plantilla disponibles. El possible onze dels garrotxins per avui és: Ginard, Guzmán, Barnils, Alan Baró, Carles Mas, Pep Chavarría, Masó, Pedro, Héctor, Alfredo i Marc Mas.