Els efectes del temporal de pluja també han afectat, de mala manera, les activitats esportives a l'aire lliure d'aquest cap de setmana. Per exemple, la primera edició de la Trail Creixell Empordà Corriols d'Aigua s'ha suspès aquest diumenge. Els organitzadors, l'Associació de Veïns i Amics de Creixell, han enviat un comunicat aquest matí:

"Ahir la riera va traspassar ja la llera del riu i ja s'ha alçat dos metres per sobre de la carretera, el que provoca que sigui impracticable per a vehicles i, encara més, per persones. Algunes de les conseqüències d'aquesta crescuda sobtada han estat la inundació de l'Arbreda de Creixell i el col·lapse de pons i estructures per travessar el riu que havien estat creades per l'organització. Som corredors i sabem el que anul·lar una cursa provoca, però, de la mateixa manera, des de la secció de Protecció Civil del Departament d'Interior de la Generalitat de Catalunya, se'ns ha instat a anul·lar la prova per seguretat dels corredors. Sabent-nos molt de greu, la prova queda anul·lada fins a pròxim avís. L'organització decidirà aviat i us ho farà saber a tots i cada un dels inscrits".

Només es juga el Cadaqués-Sant Miquel

Tanmateix, tal com era de preveure la jornada de futbol base i regional ha quedat afectada. En categories elevades, el duel de Segona B entre el Peralada-Girona B i el València-Mestalla s'ha ajornat. Alhora, entre els equips amateurs, ja s'han suspès un total de 14 partits amb representació local, ja sigui en camps de gespa natural o artificial, i només el Cadaqués-Sant Miquel de Fluvià, de Quarta Catalana, té previst jugar-se aquest diumenge a la tarda. Així, han quedat anul·lats els següents enfrontaments:

Segona Catalana: L'Escala-Base Roses

Tercera Catalana: Vila-sacra-Borrassà; Vilamalla-Cistella; Llançà-Sant Pere Pescador; Agullana-Portbou; Navata-Cabanes i Bàscara-Pals Atlètic

Quarta Catalana: Camallera-Sarrià de Ter; l'Armentera-Vilajuïga; Elit Palau-saverdera-Vila-sacra B; Espolla-PU Figueres, Vilafant-Fortià; Llers-Siurana i Sant Llorenç-Roses City.

Aquest darrer enfrontament, Sant Llorenç-Roses City, s'havia apostat per traslladar-lo a l'Estadi Albert Gurt de Figueres, però finalment també ha quedat ajornat.