L'Escala ha consolidat el lideratge de Segona Catalana aquest dimecres a la nit després de superar (4-2) el Base Roses, en un duel comarcal que s'havia ajornat el diumenge passat per la pluja. Els nois de Sepu han suat de valent per superar el cuer del grup i no ha estat fins el tram final de l'enfrontament que ha encarrilat la victòria. Bena Zoubai, un jugador que a l'estiu estava lligat per l'Escala, ha avançat els rosincs en el minut 36.

A la represa, però, Ignasi Massó ha decidit que els tres punts es quedaven en el Nou Miramar. Després d'estar un mes lesionat, l'ex del Banyoles i la Jonquera ha reaparegut a la segona part per anotar un doblet que el mantenen com a màxim realitzador, amb 9 dianes. Ara bé, entremig dels seus dos gols, Bena havia tornat a avançar els de Joan Fàbrega, en el minut 52 (1-2). Al minut 80, els rosincs encara dominaven en el marcador i l'Escala ha tingut una reacció de campió, amb tres gols consecutius, obra de Massó -el segon de la nit-, Musa Fatty i de Jam Baldeh, de penal.

Amb aquest triomf (l'onzè en dotze jornades) l'Escala manté els cinc punts de coixí al capdavant del grup, per davant el Guíxols, i dissabte (16 h) jugarà al camp de l'Abadessenc. El Base Roses, per la seva part, és cuer, però té la salvació a només dos punts i diumenge (15.30 h) rebrà el Camprodon.