L'equip de Roses Gorditos Team, format per Josep Lluís Martos i Sergi Cayuela, iniciarà per quart cop el ral·li Maroc Challenge a partir del pròxim 29 de novembre. Es tracta d'un ral·li de sis etapes que s'inicia a Motril i a Nador i acaba a Saïdia, on el Gorditos Team hi participarà al damunt d'un Fiat Panda (1993), a la categoria Adventure C3. Aquest dissabte dia 24 (13 hores) presentaran la seva participació a la plaça Catalunya, de Roses.

Un dels components de l'equip, Josep Lluís Martos, hi prendrà part poc després que li hagin detectat un càncer de còlon i té previst passar pel quiròfan un cop torni del Marroc.

Del 30 de novembre al 8 de desembre, l'equip del Motorclub Tocats Pels Clàssics intentarà acabar el ral·li d'hivern, ja que l'any passat només van poder córrer quatre de les sis etapes perquè van trencar el motor del cotxe, el Citroën AX del 1990 -el dels anteriors era un Renault 6 (1985) i un Ford Sierra. Al Marroc, seran l'únic equip altempordanès present, tot i que en l'àmbit provincial també hi ha la previsió que hi corrin equips procedents de Torroella de Montgrí i de Palamós. No obstant això, de Roses sortiran dos cotxes més, per donar suport al Gorditos Team en el transport de material solidari, representats per Sam Beza, Ricardo Navarro i Rolando Michelet.

ONG Pilotes per un somriure i amb Tramuntanets

Martos i Cayuela són creadors de l'ONG Pilotes per un somriure i l'esperit solidari del ral·li -en cap cas, hi van per l'àmbit competitiu- els ha dut els darrers anys a portar material per repartir entre la població, com per exemple, 150 pilotes, a l'edició passada. Per aquest motiu, a la presentació d'aquest dissabte animen a tothom a portar més pilotes perquè les puguin seguir repartint durant les etapes. En aquest sentit, enguany el Gorditos Team també han agafat lligams amb l'Associació Tramuntanets de Roses, a qui dedicaran tots els beneficis obtinguts (en el següent compte bancari es poder fer aportacions ES02 2100 8175 8023 0004 4430).