La primera edició de la Trail Creixell Empordà Corriols d'Aigua tindrà lloc el diumenge dia 23 de desembre al matí. Aquesta cursa de muntanya s'havia de celebrar el diumenge passat, però l'aiguat que va caure a la comarca va obligar a ajornar-la. L'esdeveniment, organitzat per l'Associació de Veïns i Amics de Creixell amb la col·laboració de l'Ajuntament de Borrassà i Škoda, comptarà amb «corriols infinits i sorprenents, amb desnivells continus en l'entorn de l'Àlguema», expliquen des dels impulsors. El trail (14 km) i l'express (7 km) permetran als corredors «travessar rius, pujar boscos i saltar per corriols».

Els 250 dorsals, exhaurits

El recorregut de 14 km tindrà un desnivell acumulat de 280 metres positius, comptarà amb dos avituallaments i passarà per punts com la riera d'Àlguema, el Clot dels Roures, la Serra, la Resclosa de Creixell, Mas Tupiner, Font dels Estudiants i Camps de Can Cap d'Aigua. El de 7 km, amb 120 m de desnivell, tindrà un recorregut similar.

La sortida serà a 2/4 de 10 del matí des de l'Arbreda de Creixell i des de les 8 es podran recollir els dorsals que no s'hagin anat a buscar el dia abans. Hi haurà servei de guarda-roba, de bar i de massatges. Cal destacar que les 250 inscripcions que es van posar a disposició ja estan exhaurides.