El Sant Pere Pescador gaudia de descans el cap de setmana passat a Segona Divisió perquè hi havia jornada de seleccions i reprendrà la lliga aquest diumenge (16 h) davant l’Europa. El conjunt de Joan Pont i Quim Sala ha arribat a l’aturada amb un balanç de cinc der­rotes consecutives que l’han enviat a l’antepenúltim lloc, en l’any de l’estrena a la categoria.

Ara, però, a les groc-i-negres se’ls presenta un calendari més accessible, perquè ja s’han enfrontat als cinc primers classificats, on ha merescut puntuar en més d’una ocasió: AEM Lleida (0-1), Collerense (3-0), Saragossa (2-0), Barça B (2-3) i Seagull de Badalona (3-1). Abans d’acabar la primera volta, els quatre pròxims rivals del Sant Pere -12è i amb un triomf en nou jornades- seran l’Europa (7è), Sant Gabriel (6è), Mallorca Toppfotball (14è) i Pallejà (13è).

Per a Pont, «la valoració és positiva, ens hem enfrontat amb els equips més forts i els hem plantat cara; cap d’ells ha estat superior a nosaltres, però sí que hem pagat la novetat». L’ex de l’Estartit i del Llers reconeix que «estem tranquils, sabem que de la manera que juguem els resultats arribaran, tots els equips ens feliciten».

Lesions de Ríos, Gasull i Poyato

A més de la novetat, el Sant Pere també ha disputat els darrers partits en quadre, afectat per les lesions: «Ens han penalitzat molt, els darrers anys no en teníem i ara ja en tenim quatre d’importants», lamenta Pont. D’entre les jugadores que han caigut, hi ha la golejadora Ana Ríos, Laura Gasull, Marina Poyato i, per motius laborals, tampoc han pogut jugar amb freqüència Cristina Pont, Irene Moreno i Carla Motger.