A la Mitja Marató de Ripoll, disputada el diumenge passat, Gerard Garrote (CAF-Runners) va ser novè, Miquel Cruz (Matxacuca) quinzè i José Luis Cruz (La Sansi) setzè, després de culminar els 21 km en menys d’1 h i 17 m.

Llamas, tercer lloc i 5 hores al Montseny

El rosinc Xavi Llamas va aconseguir, el passat dia 11, la tercera posició en la categoria de veterans a la Marató del Montseny. La prova, de munta­nya, constava de 45 km amb epicentre a Sant Esteve de Palautordera (Vallès Oriental). El corredor de l’HG AML Team, que va ser dotzè de la general, va culminar la ruta amb 5 hores i 7 minuts.

Mora, fitxat pel GEiEG, és segon a Sant Hilari

L’atleta de Castelló d’Empúries Pau Mora ha canviat de club aquesta temporada, després de fitxar pel GEiEG, de Girona, procedent del Club Atletisme Figueres. Ara, tindrà com a tècnic Josep Badosa i en una de les seves primeres proves, el passat dia 11, va aconseguir el segon lloc sub-18 en els 2.500 metres en el Circuit Gironí de Cros que es va celebrar a Sant Hilari Sacalm.

Gómez i Jaume, podis locals a la MdM, a Beuda

L’Associació Gas Mountain va organitzar, el passat dia 4, la quarta edició de la MdM Cursa de 12K i Mitja Marató, a la zona de Beuda, entre la Garrotxa i l’Empordà. En 21 km, en els podis hi van pujar Eneko Trinche, Lluís Águila i David Gómez -masculí- i Rosa Font, Patrícia Moya i Ester Casas -femení. Al calaix de 12 km hi van pujar Txia Armada, Iu Jaume i Jose Sanchez -masculí- i Laura Lozano, Sara Sanante i Cristel Torner.