Si fa deu dies l’Empuriabrava-Castelló va deixar encarrilar l’ascens a Segona Catalana després de batre el Begur (4-0), aquest diumenge (16 h) els nois d’Albert Albert poden deixar vist per sentència el títol de campió del grup 15 de Tercera. El Torroella de Montgrí, segon classificat i que està vuit punts per sota, visitarà l’Aeròdrom amb l’única missió de no distanciar-se del líder, que el pot deixar a una insalvable distància d’11 punts.

L’Empuriabrava-Castelló es va deixar els primers punts de la temporada el diumenge passat al camp d’un dels altres candidats al segon lloc, l’Atlètic Bisbalenc (1-1). Després d’11 victòries inicials, els castellonins van donar el punt per bo perquè, a més, el Torroella va caure a Begur (2-1).

Pols de pitxitxis i tres sancionats

Els torroellencs, que portaven cinc victòries consecutives, tenen a les seves files peces com el local Lolo González -ex de l’Escala, la Jonquera i Sant Pere, entre altres- o l’exescalenc David Blanco. Aquest enfrontament serà un duel de golejadors entre Alberto Jiménez (19) i Kevin Vilavella (15) i se’l perdran per sanció el local Gerard Fageda i els visitants Adrià Corredor i Guri.

El Navata fitxa Anselmo, davanter africà amb passat al Barça

El Navata, 12è, ha potenciat la part ofensiva amb Anselmo Eyegue, un davanter de Guinea Equatorial de 28 anys que ha estat internacional amb la seva selecció. Es tracta d’un futbolista que coneix l’entrenador navatenc Manel Cabezos, ja que el va dirigir a la Jonquera, a Primera Catalana, a la temporada 2013/14, on va marcar vuit gols. Anselmo també ha vestit la samarreta de l’Alcoià, Gramenet, Muntanyesa, Vilassar, Getafe B i del futbol base del Barça, on va coincidir amb Bartra, Muniesa i Jonathan Dos Santos. Anselmo podria debutar amb el Navata aquest diumenge (17 h) a Portbou.

El Bàscara perd el seu golejador, Sergi Poch, que va al Porqueres

L’equip de Miquel Rivas va patir un contratemps la setmana passada ja que el seu màxim golejador, Sergi Poch, va fitxar pel Porqueres, de Segona. L’ex del Vilamalla i Peralada de base portava 7 gols i es va acomiadar amb un trio al camp del Sant Pere (0-5).

El Cabanes fitxa quatre jugadors per sortir de la cua del grup

El conjunt de Fran Lara ha mogut força la plantilla amb la lliga començada i en les últimes setmanes ha fitxat Jonathan Rodríguez, procedent del Vilafant, i tres jugadors que estaven sense equip: Rafa Garcia, Erick Mera i Moha Ouaich. En canvi, el darrer en marxar va ser Migue Cortés (Llers).

Portbou i Navata reviuran el duel del títol de Quarta, diumenge

El duel pel títol de Quarta Catalana de la temporada passada el va guanyar el Portbou, en un cos a cos amb el Navata, que pujaria com a segon. Aquest diumenge (17 h), mig any després d’aquell duel que va acabar 3-0 per als de Jose Garcia, ambdós conjunts es tornaran a veure les cares.