El brasiler Philippe Coutinho, lesionat fa quinze dies durant el partit contra l'Inter de Milà, va tornar a entrenar-se parcialment ahir amb el FC Barcelona i podria ser la gran novetat de l'equip d'Ernesto Valverde per al partit de dissabte davant l'Atlètic de Madrid al Wanda Metropolitano. Coutinho va patir el 6 de novembre un trencament al bíceps femoral de la cama esquerra i els serveis mèdics van determinar un període de baixa d'entre dues i tres setmanes, termini que venç en els pròxims dies.

L'equip blaugrana, després de quatre dies de festa, ha tornat avui a la feina, en una sessió amb els jugadors disponibles, a més dels joves Juan Miranda i Riqui Puig, tots dos de l'equip filial. Encara tenen partits amb les seves respectives seleccions Arthur Melo i Rafinha Alcántara, convocats pel Camerun-Brasil d'ahir. També es disputa avui el França-Uruguai, amb la presència de Luis Suárez i Ousmane Dembélé. El jugador que s'incorporarà més tard serà el xilè Arturo Vidal, que aquesta matinada ha disputat el Xile-Hondures. Precisament Vidal és un dels possibles candidats a suplir la baixa del lesionat Ivan Rakitic davant l'Atlètic de Madrid. Els altres candidats són Sergi Roberto i Carles Aleñà.

Mentrestant, el conjunt matalasser està pendent de l'evolució dels seus jugadors lesionats. Diego Simeone no té clar encara si podrà comptar amb els defenses Diego Godín, Lucas Hernández, José María Giménez i Stefan Savic. Si finalment no en pot recuperar cap, probablement hauria de recórrer al filial per trobar un central.