Cadaqués es va escapar, el cap de setmana passat, de l’aiguat que va afectar quasi tota la comarca i el diumenge va poder disputar sense problemes l’enfrontament davant el Sant Miquel de Fluvià. Per no perdre el costum, els nois que entrena Metri Borrell van fer el que més saben fer aquest any, guanyar (4-1), tot assolint la desena victòria en onze jornades.

Contra el conjunt que dirigeix Pepe Mesas, des d’aquest novembre, els costaners es van imposar amb gols de Yuri Cano, Jose González, Ismael Vila i Eric Franco, mentre que els visitants només van poder marcar mitjançant el pitxitxi (19) Nico Ortega, en el minut 88, quan el resultat ja era de 3-0.

Els de Sa Guarda són l’únic conjunt que encara no han perdut cap partit aquesta temporada i el Vilajuïga els posarà a prova aquest dissabte (15.30 h) a Mas Bartret.

El Cadaqués té, comptant partits pendents de rivals i descansos, un mínim de cinc punts de coixí en el lideratge. El Base Roses B és l’únic qui de moment li segueix el rastre, després de mantenir el segon lloc provisional amb una victòria davant el Lladó (3-1). No obstant això, els de Baldiri Ricart podrien veure com l’ascens a final de temporada queda en no res si el primer equip no és capaç de mantenir-se a Segona.

El Viladamat, darrere el líder

A l’altre grup, el 29, el Viladamat també està immers en una dinàmica ascendent i es va desfer per la via ràpida de la Salle Girona (0-3) amb gols de Saidou Baldeh, Sarjo Jallow i del pitxitxi David Puig, que ja en porta 17. La derrota sorprenent, la primera temporada, del Verges en el camp del filial del Caldes de Malavella (4-3) deixa els viladamatencs en segona posició, però ara a només quatre punts del líder.