L'àrbitre romanès Ovidiu Hategan es va assabentar de la mort de la seva mare en el descans del partit entre Alemanya i Holanda, corresponent a la Lliga de Nacions, però va completar el partit tot i la terrible notícia i va acabar sent consolat pels futbolistes.

La Federació de Futbol de Romania va confirmar aquest dimarts a l'agència 'dpa' la mort de la mare de l'àrbitre. La Federació Alemanya, que era local en el duel disputat a Gelsenkirchen, va ajudar Hategan, de 38 anys, a tornar a casa al més aviat possible.

Alguns futbolistes es van adonar que alguna cosa li passava a l'àrbitre, que va trencar a plorar després del xiulet final, i el defensor holandès Virgil van Dijk el va consolar. "Estava plorant perquè la seva mare acabava de morir. Li vaig donar el meu suport i li vaig dir que havia arbitrat bé. No va ser gran cosa, però espero que l'hagi ajudat", va dir el jugador del Liverpool.

El partit, corresponent a l'última jornada de la Lliga de Nacions, va acabar 2-2 i Holanda es va classificar a la 'Final Four' del torneig recentment creat per la UEFA.