El Peralada-Girona B segueix en zona de descens, a només tres punts de la permanència a Segona B, després de deixar escapar el triomf al camp de l'Atlètic Llevant (2-2), aquest dissabte. El conjunt de Chicho ha estat molt a prop d'obtenir la segona victòria seguida a domicili, després del 0-1 a Teruel, però un penal en el temps de descompte ho ha impedit.

Els peraladencs havien entrat bé en el partit i l'obrallaunes Pau Miguélez, amb una falta directe, col·locava el 0-1 en el minut 25. Poc després, el granota Pascual establia les taules (36') i abans del descans Jose Suárez evitava el 2-1 aturant un llançament de penal. A la represa, el guió ha estat similar i l'ex del Racing de Santander Pau Miguélez tornava a avançar el Peralada-Girona B amb un penal en el minut 52. Els altempordanesos, que tenien l'absència de Valery Fernández, convocat amb el Girona, van poder resistir fins en el temps afegit. Un altre cop des del punt de penal el filial del Llevant tenia l'ocasió de marcar i, aquest cop, Pepelu no fallava i deixava el 2-2 definitiu.

Partit crucial amb el València Mestalla, sense Montes

El Peralada-Girona B és antepenúltim i el proper partit serà clau, ja que el diumenge (16 h) rebrà la visita del filial del València, que està just per sobre a la classificació, a només dos punts. En aquest enfrontament serà baixa Èric Montes, el capità i peça vital en el mig del camp, que va ser expulsat de camí als vestidors per uns comentaris l'àrbitre.